Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Werkgeluk De medewerkers in de 'drivers seat'

DroomwolkWerkgeluk Betrokken, gemotiveerde, leergierige medewerkers.

Ons verhaal erachter
Medewerkers voorop, het woongeluk van onze klant centraal. Bewust in deze volgorde. We beginnen dit kompas tegen alle gewoontes in met onszelf. Waarom? Omdat we in de aanloop naar dit kompas op indringende wijze ervaren hebben, hoe het werk van een corporatie steeds meer ‘mensenwerk’ wordt; maatwerk, samen met partners. En daarmee verder gaat dan ‘stenen stapelen’ en ‘standaardbeleid’ toepassen.

DroomwolkwerkgelukMedewerkers maken in toenemende mate het verschil.Omdat de leefsituatie van onze doelgroep nu eenmaal om allerlei redenen ingewikkelder wordt. Werken aan woongeluk is vanuit deze redenering ook inzetten op werkgeluk. Want passie geeft energie en ruimte om boven jezelf uit te stijgen.

Regels zijn voor ons geen keurslijf. Wij benutten ze om te doen wat nodig is. En wegen iedere situatie op zichzelf. Met begrip waar het kan, streng waar het moet. Daarbij sluiten we aan op de mogelijkheden van bewoners zelf. En helpen de talenten van bewoners, collega’s en partners te smeden tot de best denkbare (woon)oplossingen.
Je talent ontwikkelen gaat bij Waterweg Wonen hand in hand met van betekenis zijn voor een ander. Je weet wat je bijdraagt. En krijgt alle ruimte daar steeds een beetje beter in te worden. Samen met collega’s en partners, in een prettige sfeer.

Lees meer in ons volledige bedrijfsplan…..

Schemawerkgeluk

Samenvattingwerkgelukl

Pagina delen: