Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Zelf klussen In uw woning

Wanneer je hebt gereageerd op de woning en de woning krijgt toegewezen, heeft de woning altijd een bepaalde opleverstaat. De manier waarop je de woning opgeleverd krijgt, kun je zien op de tekening een nieuwe woning, wat kunt u verwachten.

Nieuwe Sociale Huurwoning (1)

(Klik op de afbeelding voor een vergroting.)

Je wilt de woning veranderen
Iedereen heeft zijn eigen smaak en ideeën. Het kan zijn dat je zelf voorzieningen in of aan uw woning wilt aanbrengen. Waterweg Wonen biedt je graag de mogelijkheid om je woning aan te passen aan jouw wensen. Kijk voordat je aan de slag gaat eerst op mijn.waterwegwonen.nl of lees de brochure 'Thuis in je huis’ door. Deze brochure vind je op deze pagina.

Kluswijzers
Heb je hulp nodig bij een aantal klussen? Bekijk dan de kluswijzers van Waterweg Wonen.

Inboedelverzekering
De spullen in jouw huis kunnen beschadigen door brand, water, storm of diefstal. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor die schade. Ook de hotelkosten worden dan betaald als jouw woning tijdelijk niet bewoonbaar is. Waterweg Wonen zorgt alleen voor je woning. Voor je spullen ben je zelf verantwoordelijk.

Verzeker online de spullen in je huis
Wil je de kosten vergelijken van verschillende aanbieders? Kijk dan op www.independer.nl. Zo kun je simpel jouw verzekering online regelen. 

Iets kapot in de woning?
Bekijk dan hier hoe u een reparatieverzoek kunt melden.

Maak van uw huis een thuis