Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Jouw idee voor leefbaarheid is welkom! Heeft u een leuk idee?

Waterweg Wonen vindt dat plezierig wonen verder gaat dan een fijn huis alleen. Een gezellige, schone buurt en een veilige stad zijn minstens zo belangrijk. Daarom helpen wij huurders die iets positiefs voor hun woonomgeving willen doen.

Heb je een leuk idee voor uw buurt?
Bijvoorbeeld voor een activiteit om met elkaar uw straat op te fleuren of schoon te maken? Of voor een ontmoetingsactiviteit? Bewoners die zoiets willen organiseren, kunnen geld aanvragen bij Waterweg Wonen. Dat kan het hele jaar door, voor kleine én grote plannen. Een bijdrage is zo geregeld.

Mailen of bellen
Het is nu veel makkelijker om iets te organiseren. Nu is een mail of telefoontje naar een wijkmeester of consulent beheer genoeg. Natuurlijk moet de activiteit met leefbaarheid te maken hebben. Dus schoon, heel en veilig óf elkaar ontmoeten. Wij helpen bij het organiseren ervan. 

Heb jij een idee voor jouw buurt? Laat dit dan aan ons weten via: info@waterwegwonen.nl of bel (010) 248 88 88

Fotobuitenspeeldag

Wat is leefbaarheid eigenlijk?
Dat vroeg Waterweg Wonen aan een aantal huurders. In bijeenkomsten vertelden zij dat schoon, heel en veilig belangrijk is. Maar dat niet alleen. Zij vinden dat elkaar ontmoeten ook bij leefbaarheid hoort. Bewoners lieten weten wat zij van ons verwachten, bijvoorbeeld minder regels. En wat zij zelf willen doen. Dat hebben wij opgeschreven in het kompas voor leefbaarheid.

 

fotozakgeldproject2