Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Update frauduleuze afschrijvingen: mysterie opgelost!

Geplaatst op:
09-08-2023
Istock 1448977056 2

UPDATE:

Het mysterie is opgelost!

Het blijkt dat de afschrijvingen van regiotaxibedrijf Noot zijn. Helaas is bij hen wat fout gegaan waardoor er per ongeluk dubbele incasso’s uit zijn gegaan. In de omschrijving staat onder andere: Gomes Waterweg. Noot laat weten het erg spijtig te vinden dat dit gebeurd is. Zij sturen een brief naar alle mensen waar te veel geïncasseerd is. Hun advies is om zelf het te veel geïncasseerde bedrag terug te boeken. Dit kun je zelf doen, of via je bank. Heb je vragen, of kom je er niet uit? Dan kun je contact opnemen met Noot, telefoonnummer 0318 623 500.

---------------------------------------------------------------------------------

Er bellen meerdere huurders over vreemde afschrijvingen waar onze naam bij genoemd staat. Bij de afschrijving staat: Gomes Waterweg Wonen. De bedragen die afgeschreven zijn, variëren vooralsnog tussen de 11 en 15 euro en gaan naar een ING-rekening.

Deze bedragen zijn niet afgeschreven door Waterweg Wonen. Waterweg Wonen heeft geen ING-rekening. Staat er een dergelijke afschrijving bij de afboekingen op je rekening? Neem dan contact op met de Fraudelijn van de ING-bank: 020 228 88 00.