Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Stem op 1 van de 3 genomineerden!

Geplaatst op:
23-11-2023
Kerstkaartenbudget 2023 Waterweg Wonen

Stem op je favoriete goede doel en wie weet winnen zij ons kerstkaartenbudget van 1500 euro!

Waterweg Wonen stuurt al jaren geen kerstkaarten. We doen dit bewust, zodat we dit bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen. In totaal hebben we 1500 euro beschikbaar. De afgelopen weken konden alle Vlaardingers een goed doel nomineren.

Daaruit hebben wij 3 doelen geselecteerd. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

De Windwijzer
De Windwijzer aan de Schiedamseweg is een veelzijdige plek met uiteenlopende activiteiten, waar een diverse groep mensen aan deelneemt. Naast het bieden van een open huis, een kop koffie, een praatje, en ons werk als diaconaal centrum, is het bekend van het soepproject, dat tijdens de pandemie begon. Wekelijks wordt nog steeds 20 liter soep uitgedeeld aan en gegeten met verschillende doelgroepen, waaronder bezoekers van de weggeefwinkel, buurtbewoners en vrijwilligers. Met uw kerstbijdrage kunnen we dit initiatief laten voortbestaan, onkosten vergoeden en extra steun bieden aan de makers. Helpt u mee om een jaar lang soep te schenken en zo Vlaardingen een beetje beter te maken?

Meer info: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063615399258

Kledingbank Vlaardingen
Een zorg minder is een kans meer. Dat is de slogan van de Kledingbank. Voor velen kunnen we enkele zorgen wegnemen. Echter alleen mogelijk door de inzet van mensen die ons een warm hart toedragen, die ons helpen en een verschil willen maken. Die solidariteit maakt ze een onmisbare schakel in het geheel. Noem het maar lotsverbondenheid. De tomeloze inzet en energie van al die vrijwilligers is de kurk waarop we drijven. Dat mag wel een keer beloond worden en daarom willen we een deel van het geld gebruiken om hen onze waardering en dankbaarheid te tonen. Zonder hen is er immers geen Kledingbank. Het restant willen we gebruiken om het voortbestaan van de Kledingbank veilig te stellen.
Meer info: https://www.facebook.com/Stg.KledingbankVlaardingen

Stadsboerderij Holywood
Waarom willen wij dit mooie bedrag? Als stichting Stadsboerderij Holywood zijn wij afhankelijk van fondsen, donaties en leuke initiatieven als deze om onze boerderij mooier te maken en te onderhouden. Wij willen het geld investeren in onderhoud en uitbreiding van onze stallen. Waaronder een verharde buitenloop bij de varkens. Hopelijk gaat uw stem naar ons! Bedankt namens de stichting en de dieren.
Meer info: https://www.facebook.com/stadsboerderijholywood

Hoe stem je?
Stemmen kan alleen via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/kerstkaartenbudget
(Let op: 1 stem per IP adres. Misbruik wordt gediskwalificeerd)
Het goede doel met de meeste stemmen krijgt ons kerskaartenbudget van 1500 euro.

Stemmen kan tot en met 10 december
Half december maken wij de winnaar bekend!