Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Stem nu voor ons kerstkaartenbudget twv 1500 euro

DroomwolkWoongelukeenplekvooriedereen ONDERNEMERSCHAP Vraaggestuurd
Geplaatst op:
08-11-2022
Thema’s:
Een plek voor iedereen Gemeenschappelijke maatschappelijke agenda Vraaggestuurd
Wie verdient het kerstkaartenbudget van Waterweg Wonen?

De drie goede doelen zijn bekend!

Waterweg Wonen stuurt al jaren geen kerstkaarten. We doen dit bewust, zodat we dit bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen. In totaal hebben we 1.500 euro beschikbaar. De afgelopen weken konden alle Vlaardingers een goed doel nomineren.

Daaruit hebben wij 3 doelen geselecteerd. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

Stichting UP
Wij van Stichting UP willen, als we winnen, het kerstkaartenbudget van 1500 euro gebruiken voor fantastische kerstpakketten voor de minima die tussen wal en schip valt. We willen de gezinnen wat extra warmte en licht geven in het kerstpakket. Iedereen verdient het namelijk om er warm en comfortabel bij te zitten! Met het kerstkaartenbudget kunnen we onze gezinnen niet enkel een voedzaam kerstpakket geven. Maar ook als extra functionele items erin stoppen, die zorgen voor warmte.

Stadsboerderij Holywood
De stadsboerderij is de plek waar je kind leert contact te maken met het boerenleven. Wie is er niet groot gebracht met de springende geitjes en de tractor op het erf? De plek waar je als ouders elkaar ontmoet terwijl de kinderen zich vermaken tussen de dieren en in de speeltuin.  Onlangs zijn al onze vogels geruimd vanwege de vogelgriep. Dat was niet alleen heel verdrietig maar ook een financiële klap. Wekenlang dicht en geen inkomsten uit ons winkeltje en andere activiteiten. Met het geld van Waterweg Wonen willen we nieuwe kippen van oud-Hollandse rassen aanschaffen. Zo maken we de boerderij een beetje meer zoals hij vroeger was. Dat willen we onze kinderen en die van de toekomst meegeven!

Kledingbank Vlaardingen
Dat de Kledingbank bij zo velen enkele zorgen kan wegnemen, is alleen mogelijk door mensen die ons een warm hart toedragen, ons helpen en een verschil willen maken. Die solidariteit maakt ze een onmisbare schakel in het geheel. Noem het maar lotsverbondenheid. De tomeloze inzet en energie van al de vrijwilligers is de kurk waarop we drijven. Dit mag wel een keer beloond worden en daarom zal een deel van het geld worden gebruikt om hen onze waardering en dankbaarheid te tonen. Zonder hen is er immers geen kledingbank. De rest zal worden gebruikt om het voortbestaan van de kledingbank veilig te stellen.

Wie gun jij 1500 euro?
Stemmen kan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/JRVFV6G 
Let op: 1 stem per IP adres. Misbruik wordt gediskwalificeerd. 

Het goede doel met de meeste stemmen krijgt ons kerskaartenbudget van 1.500 euro. 

Stemmen kan tot en met 23 november. In december maken wij de winnaar bekend!