Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Stadsboerderij Holywood wint het kerstkaartenbudget ter waarde van 1500 euro

Geplaatst op:
15-01-2024
Winnaar Met Cheque Kerstkaartenbudget 2023

Wij sturen al jaren geen kerstkaarten meer. Dit doen wij bewust, zodat we dit bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen. In totaal is er 1500 euro beschikbaar. Alle Vlaardingers konden een goed doel nomineren. Daaruit hebben wij 3 doelen geselecteerd: De Windwijzer, Stadsboerderij Holywood en Kledingbank Vlaardingen. De afgelopen weken kon iedereen stemmen. En dat is massaal gedaan: in totaal hebben 839 mensen gestemd. Met slechts 2% meer stemmen dan De Windwijzer heeft Stadsboerderij Holywood gewonnen!

Stadsboerderij Holywood
Het afgelopen jaar heeft Stadsboerderij Holywood te kampen gehad met een aantal vervelende situaties. Zo werd er drie keer ingebroken en kregen ze te kampen met de vogelgriep. Hierdoor werden vogels geruimd en moest de boerderij een tijdje sluiten. Qua inkomsten zijn zij afhankelijk van de gemeente en giften. Des te blijer zijn ze met de winst van het kerstkaartenbudget.

Overhandiging cheque
Jeroen van der Hoff (beheerder, 3e van links) en vrijwilligers Solana van Randwijk, Duncan Kuiters en Beau Dominique namen de cheque in ontvangst. Deze werd overhandigd door Hans Kox (rechts), directeur-bestuurder. Stadsboerderij Holywood gaat het geld investeren in onderhoud en uitbreiding van de stallen.