Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Nieuw lid Raad van Commissarissen bij Waterweg Wonen

Geplaatst op:
01-09-2021
Mimoent Haddouti

Mimoent Haddouti treedt per 1 september 2021 toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Waterweg Wonen. Zij vertegenwoordigt het taakgebied ‘digitalisering & innovatie’ binnen de RvC. 

Mimoent Haddouti is een innovatieve bruggenbouwer met hart voor de maatschappij. Zij werkt op dit moment als Global Head First Line Risk en CISO bij de Rabobank Groep. Zij is hier verantwoordelijk voor een integrale ‘risk en control’ aanpak voor o.a. de gebieden Security en Business Continuity Management.

Daarnaast is zij medeoprichter en bestuursvoorzitter van de Stichting Power4Talent, lid van de Culturele Raad van Advies bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam, lid van de Raad van Advies ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en lid van de Raad van Advies Kleurrijk Rabo.

Mimoent nam in 2016 een EZVN Award in ontvangst als vrouwelijke manager van het jaar. Ook won zij in 2017 de Computable Award voor Digital Leadership & Diversity. 

De Raad ziet met de komst van Mimoent Haddouti een waardevolle aanvulling op de samenstelling van het RvC-team en kijkt uit naar een prettige samenwerking.