Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Mevrouw Brouwer wint gratis maand huur

Geplaatst op:
29-09-2022
Winnaar Winactie Huurincasso

Mevrouw Brouwer is dolblij met het winnen van de hoofdprijs: een maand gratis huur

Mevrouw Brouwer is de winnaar van onze winactie automatische incasso. Alle huurders die hun huur betalen via een automatische incasso, deden automatisch mee met deze winactie. Begin september was de trekking. Naast mevrouw Brouwer maakten we nog 49 huurders blij met mooie prijzen.

50 winnaars
De tweede prijs was een halve maandhuur. De derde tot de 50e prijs was een cadeaubon van 50 euro. Alle winnaars hebben bericht gekregen, van harte gefeliciteerd!

'Ik win nooit iets'
Mevrouw Brouwer was blij verrast. Ze woont al 20 jaar in een mooi appartement aan de Lissabonweg. Daarvoor heeft ze gewoond aan de Spechtlaan. "Ik betaal mijn huur al heel lang via een automatische incasso. Het is makkelijk en ik heb er geen omkijken meer naar. Ik wist niet eens dat ik meedeed aan deze winactie. Wat een ontzettend leuke verrassing." 

Jaarlijkse winactie
Je kunt nog steeds overstappen op automatische incasso. Overmaken van de huur gaat dan elke maand vanzelf. Wel zo makkelijk. Je vergeet dus nooit om je huur te betalen. Als de huurprijs verandert, hoef je die niet aan te passen. Ook dat gaat vanzelf. En je doet automatisch mee aan de jaarlijkse winactie.

Automatische incasso, snel geregeld
Bij iedere e-mail of brief die Waterweg Wonen stuurt voor een huurbetaling, staat de mogelijkheid ‘Incassomachtiging afgeven’. Als je de stappen volgt, is het zo geregeld. Je kunt ook de handige handleiding even lezen.

Wil je de machtigingskaart liever op papier ontvangen?
Je kunt deze downloaden of afhalen op ons kantoor: Van Hogendorplaan 1011. Of neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur op 010 248 88 88 of stuur een e-mail naar info@waterwegwonen.nl.

Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun gewonnen prijs!