Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen
Waterweg Wonen thuis in Vlaardingen

Wijziging incasso inboedelverzekering per 1 januari 2022

Geplaatst op:
14-01-2022
Shutterstock 196921499

Heb je bij Waterweg Wonen je inboedel verzekerd via Spuybroek Advies? Dan is deze informatie belangrijk. Met ingang van 1 januari 2022 valt de incasso van de inboedelverzekering niet meer samen met de huur. 

De inboedelverzekering loopt door, de incasso via Waterweg Wonen stopt
De inboedelverzekering zelf loopt door tegen dezelfde premie. Wat er verandert, is aan wie je de premie van 8,57 euro betaalt. Nu betaal je dat, samen met je huur, aan Waterweg Wonen. Vanaf 1 januari 2022 betaal je rechtstreeks aan Spuybroek Advies.  

Wat je zelf hiervoor moet doen
Omdat de verzekering gewoon doorloopt, ontvangt Spuybroek Advies graag een nieuwe incassomachtiging. Deze staat op de achterkant van de brief die je inmiddels hierover hebt ontvangen. Vul de machtiging in en stuur hem naar Spuybroek. Dan is de overstap zo geregeld. Heb je vragen? Of heb je de brief niet ontvangen? Neem dan contact op met Spuybroek Advies. Je kunt bellen naar (010) 435 50 45. Of ga naar de website: https://www.spuybroekadvies.nl

Verzeker de spullen in je huis
De spullen in jouw huis kunnen beschadigen door brand, water, storm of diefstal. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor die schade. Ook de hotelkosten worden dan betaald als jouw woning tijdelijk niet bewoonbaar is.

Waterweg Wonen zorgt alleen voor je woning. Voor je spullen ben je zelf verantwoordelijk. 

Zelf online regelen
Op de website www.spuybroekadvies.nl/inboedel-huurders kun je als huurder van Waterweg Wonen de ‘Collectieve Inboedelverzekering voor Huurders’ afsluiten.

Wil je de kosten vergelijken van verschillende aanbieders? Kijk dan op www.independer.nl.
Zo kun je simpel jouw verzekering online regelen.