Welkom bij Waterweg Wonen

Welkom bij Waterweg Wonen!

Website is vernieuwd!

Je kunt nu meer woonzaken online regelen. Gewoon vanuit je luie stoel op het moment dat het jou uitkomt. De nieuwe website geeft beter overzicht en informatie is makkelijker te vinden. Misschien is het even wennen. Lukt het niet? Dan helpen we je graag en kijken we met je mee. Neem gerust contact met ons op.

Activeer je account
Regel snel en makkelijk online zelf jouw woonzaken. Je kunt een account aanmaken via 'Inloggen' (rechtsboven) om bijvoorbeeld een reparatie aan te vragen, je geldzaken te regelen of je gegevens te bekijken of aan te passen. Of klik hieronder.

Login aanvragen

Nieuws

Geslaagde Struikroveractie in Zeevaardersbuurt

In de Zeevaardersbuurt staan grote veranderingen op de planning. De bestaande woningen worden gesloopt om ruimte te maken voor nieuwbouw. Maar voordat dat gebeurt, hebben we op 5 oktober samen met bewoners en Samenwerking een succesvolle Struikroveractie gehouden. Tijdens deze actie konden bewoners planten en struiken uit de tuinen van de te slopen huizen meenemen naar hun eigen tuin of balkon. Zo geven we de planten een tweede leven én maken we de wijk groener.
Lees meer

Waterweg Wonen neemt 42 huurwoningen Potgieterstraat over

Vanaf 1 oktober nemen wij de woningen van 42 huurders in de Potgieterstraat over van een vastgoedpartij. Daarmee blijven deze sociale woningen behouden voor de doelgroep. Dat was voor Waterweg Wonen de belangrijkste afweging voor de overname.
Lees meer