Welkom bij Waterweg Wonen

Welkom bij Waterweg Wonen!

Website is vernieuwd!

Je kunt nu meer woonzaken online regelen. Gewoon vanuit je luie stoel op het moment dat het jou uitkomt. De nieuwe website geeft beter overzicht en informatie is makkelijker te vinden. Misschien is het even wennen. Lukt het niet? Dan helpen we je graag en kijken we met je mee. Neem gerust contact met ons op.

Activeer je account
Regel snel en makkelijk online zelf jouw woonzaken. Je kunt een account aanmaken via 'Inloggen' (rechtsboven) om bijvoorbeeld een reparatie aan te vragen, je geldzaken te regelen of je gegevens te bekijken of aan te passen. Of klik hieronder.

Account aanvragen

Nieuws

Doe mee met de Struikroveractie in de Zeevaardersbuurt en red het groen!

Op zaterdag 5 oktober organiseren wij samen met Woningstichting Samenwerking en de gemeente Vlaardingen een speciale 'struikroveractie' in de Zeevaardersbuurt, in samenwerking met Stichting Struikroven. Bewoners krijgen de kans om planten en struiken uit de wijk te redden, voordat de woningen gesloopt worden. Onder begeleiding van lokale struikrovers halen we zoveel mogelijk groen uit de tuinen om het een nieuw leven te geven.
Lees meer

Zo vul je je CV-ketel bij

De start van het stookseizoen is een mooi moment om de waterdruk van je cv-ketel te controleren.
Lees meer

Werkzaamheden aan de Van Hogendorplaan

Vanaf 26 augustus tot 18 oktober vinden er asfaltwerkzaamheden plaats aan de Van Hogendorplaan. Tijdens deze periode wordt de weg in verschillende fases afgesloten, wat de bereikbaarheid van ons kantoor kan beïnvloeden. De gemeente legt nieuw, stiller asfalt aan en vernieuwt de stoepranden en afvoeren om wateroverlast te verminderen.
Lees meer